Bluesun Hoteli – nove tehnologije u turizmu

Hoteli Bluesun utjelovljuju najbolje od hrvatskog gostoprimstva, pažljivo uređene interijere, kvalitetnu uslugu i vrhunsku kuhinju. Svaki hotel je jedinstven i pruža nezaboravan doživljaj destinacije koristeći nove tehnologije u turizmu.

Izazov
Hotelsko društvo s 13 hotela na 4 lokacije i 40 različitih zona. Svaki hotel ima definiranu skupinu gostiju i u svakoj zona mora svirati odgovarajuća glazba. Koristeći pametne uređaje potrebno je olakšati i ubrzati narudžbe na lokacijama i omogućiti gostima da pregledaju cijelu ponudu hotela na dlanu. U zonama lobija i wellnessa potrebno je aromatizirati prostore i na taj način stvoriti jedinstvenu atmosferu.

Rješenje
Naša aplikacija za upravljanje glazbenim sadržajem pokazala se odličnim rješenjem za upravljanje velikim sustavima poput Bluesun Hotela. Pažljivo smo odabrali glazbene playliste prema uputama voditelja za svaki hotel i svaku zonu. Implementirali smo našu novu uslugu Smart Service u hotele i na taj način ubrzali narudžbe a gostima omogućili pregled ponude hotela i narudžbe u sobu putem aplikacije. Lobije hotela aromatizirali smo luksuznim parfemom kod kojeg prevladavaju note bambusa i cedrovine dok smo u SPA zoni koristili miris na bazi bijelog čaja koji dodatno opušta goste.

Posjetite Bluesun Hotele i prepustite se užitku!

Želite unaprijediti atmosferu u vašem hotelu? Kontaktirajte nas za najbolju ponudu.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIN
Share
Tagged in
Leave a reply