Vjerojatno ste primijetili velike TV ekrane koji se u zadnje vrijeme mogu vidjeti na sve više i više javnih prostora kao što su dućani, restorani, na benzinskim postajama, u restoranima brze hrane.. To se zove Digital Signage.

Digitalni plakat ili digital sign koristi tehnologije kao što su LCD i LED ekrani te projektori, kako bi prikazali sadržaj poput digitalnih fotografija, snimaka i raznih drugih informacija.

Specifična upotreba digital signagea ima za cilj oglašavanje izvan kuće u kojem video sadržaj, reklame i poruke prikazane na video zidu odašilju određene poruke, na određenim mjestima, određenim potrošačima, u točno određeno vrijeme.

Saznajte kako se Digital Signage može koristiti za oblikovanje pozitivnih iskustava kupaca, te za povećanje njihovog zadovoljstva i odanosti.
Naučite kako biti još uspješniji kroz digitalno oglašavanje.

Bilo da vam je Digital Signage potreban za obrazovanje, posao, ili u komercijalne svrhe, Muzika i to ima pravo rješenje za promjenu u načinu oglašavanja, promociji i emitiranju poruka vašim klijentima.

Digital Signage se obično koristi za informiranje i oglašavanje. Postoje velike prednosti Digital Signage-a u odnosu na tradicionalne reklame, uključujući sposobnost ažuriranja sadržaja putem interneta, prilagodbu ekrana gledateljima, pa čak i komunikaciju sa publikom.

Povećajte svoju prodaju s našim Digital Signage-om.