2
3
4
8
8
Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5

Muzika i to d.o.o. Zagreb

Proizvodnja i distribucija Instore radio sustava te audio spotova i reklama

Na hrvatskom tržištu, u relativno kratkom vremenu, otvorilo se dosta stranih trgovačkih lanaca. Takvim rastom tržišta maloprodaje stvorilo se povoljno okruženje i za pružanje novih usluga novim poslovnim subjektima.


2011 god. osnovali smo tvrtku Muzika i to sa željom da budemo inovativni, brzi, fleksibilni, konkurentni, te da kroz postojeće tehnologije ponudimo tržištu sasvim novu uslugu!

Instore radio

Samostalan radio sustav na način da zvuči poput vlastite radio stanice!

Korištenjem Muzika i to radio sustava naši klijenti postigli su uravnoteženu, pažljivo odabranu glazbenu kulisu (background sound). Glazbeni sadržaji birani su na način da se niti jedna skladba koja bi na bilo koji način mogla zasmetati klijente/ kupce ne nalazi u sutavu (ne spominje se vjerska, nacionalna, seksualna pripadnost, te seks i nasilje u bilo kojem dijelu). Sustav omogućava dodavanje reklamnih poruka između skladbi i na taj način kreiramo klijentu novi snažan komunikacijski kanal prema potrošačima. Stvaramo opuštajuću atmosferu uz mogućnost reklamiranja proizvoda, akcija i slično. Dopronosimo stvaranju ugođaja ali i povećanju potrošnje.

Relevantnost

Našu uslugu, u kratkom vremenu prihvatili su najveći trgovački centri. Već u prvoj godini poslovanja sklopili smo ugovore s tvrtkama METRO, Emmezeta, Garden Mall, Arena, Centar Kaptol, H&M, Bricostore, KTC, Trgostil, Trgocentar, Bluesun hotels, Importanne Centar, Intersport....

Samim širenjem prodaje usluge postali smo distributer i partner tvrtke MoodMedia (najveći svjetski dobavljač glazbe, posluje u 55 zemalja), te zastupnik tvrtke Barix koja također ima urede po cijelom svijetu. Više o Barixu.

http://www.moodmedia.com/contacts/
http://www.barix-distribution.eu/partner.php
http://www.scentair.com/contact/

Ciljevi

    Ostati vodeća tvrtka u isporuci senzorskih marketinških alata u Hrvatskoj.

    Postati važan igrač na međunarodnom tržištu.


Zahvaljujući našem znanju i upornosti uspjeli smo u ovom recesijskom razdoblju osmisliti proizvod koji se pokazao kao pun pogodak. Klijentima nudimo realizaciju usluge, od projekta do izvedbe, na način da sustav naplaćujemo kao servis! Početak suradnje bez početnog ulaganja od strane klijenta naša je premisa.