InStore Radio

Glazbeni kanal u potpunosti prilagođen Vašim potrebama. Uz pažljivo odabrane playliste koje se redovito osvježavaju instore radio sustav ima mogućnost dodavanja reklamnih poruka i upravljanja iz centralnog sustava preko web preglednika ili mobilnog telefona. Sustav radi na principu store&play i ne stream-a glazbu s interneta.

Kako bi bili sigurni da u svakom poslovnom prostoru svira odgovarajuća glazba pripremili smo 80 različitih playlista na biranje. Ukoliko postoji potreba, za vas možemo pripremiti posebnu playlistu koja će se izvoditi samo na vašim lokacijama.

Potpuna kontrola svih sadržaja putem MIT addsite aplikacije.

Nudimo mogućnost snimanja i produkcije reklamnih spotova i jinglova koje možete koristiti na vašem internom radiju. Na raspolaganju su nam različiti muški i ženski profesionalni spikeri s kojima surađujemo.

Poslušajte neke od primjera reklama koje koriste naši klijenti:
instore radio

“Uz glazbu sporijeg tempa kupci se zadržavaju duže i troše više dok uz bržu glazbu kupuju riskantnije i brže” (Wood & Allen, 2012, p. 10)

“Kupci su spremni potrošiti više uz klasičnu glazbu” (North & Hargreaves, 1998)

“Slušajući poznatu glazbu kupci su manje kupovali od pojedinaca koji su slušali nepoznatu glazbu” (Yalch & Spangenberg, 2000, p. 142)