About Us

about us

Muzika i to is the first company in the region specialized in sensory marketing. We offer instore radio and scent marketing solutions.

Over the last 6 years we have equipped more than 1000 business premises from different sectors such as retail, catering and tourism, gaming industry, banking, healthcare and more.

Every day we reach more than 30 million consumers in 10 European countries.

DISTRIBUTION

Muzika i to is also a distributor and partner of MoodMedia (the world’s largest in-store provider of music), and a representative of Barix and ScentAir, a world leader in the production of scented aromas.

 

scentair

http://www.scentair.com/contact/business-inquiry

 

barix

http://www.barix‐distribution.eu/partner.php

 

mood mediahttp://www.moodmedia.com/contacts/

Privacy Preference Center

Potrebno

Registrirani članovi trebaju cookie kako bi se mogli prijaviti. Ovo je "strogo potrebno" jer stranica neće raditi bez njega.
Posjetitelji koji ostavljaju komentar na post na blogu također će imati postavljen kolačić na svoje računalo. Ovo nije "strogo neophodno" jer je biti korisnik opcionalno.

Registracijski kolačići Google Tools

Advertising

Google Analiza

Ova internet stranica koristi Google analize, internet uslugu analize kompanije Google Inc. („Google“). Google analiza primjenjuje takozvane kolačiće, tekstualne datoteke koji se snimaju na Vašem računalu i koji omogućuju analizu korištenja internet stranica. Informacije dobivene kolačićima o korištenju ove internet stranice (uključujući i Vašu IP-adresu), prenose se na server kompanije Google u SAD-u i tu se snimaju. Kompanija Google će ove informacije koristiti za procjenu Vašeg korištenja internet stranica kako bi mogla sastaviti izvješća o aktivnostima na internet stranicama za vlasnike istih, kao i za druge usluge vezane za korištenje internet stranica i interneta. Google će ove informacije eventualno proslijediti trećim licima, ukoliko je to zakonom propisano ili u slučaju kada treće lice po nalogu kompanije Google treba obraditi ove podatke. Google ni u kom slučaju neće povezati Vašu IP-adresu sa drugim prikupljenim podacima. Instalaciju kolačića možete spriječiti odgovarajućim podešavanjem Vašeg softvera pretraživača, ali Vam ukazujemo na mogućnost da u tom slučaju nećete moći koristiti sve funkcije ove internet stranice u punom opsegu. Korištenjem ove internet stranice dajete suglasnost za obradu podataka koje je o Vama prikupila kompanija Google, na prethodno navedeni način i u prethodno navedenu svrhu.

__utma,__utmb,__utmc,__utmz,__utmv

Other