O NAMA

o nama

Uvod i to 

Svi bismo voljeli misliti da odluke donosimo racionalno i potpuno svjesno, no svako toliko moramo sami sebi priznati da tomu baš i nije tako. Na naše odluke i izbore, naime, itekako utječu naša psihofizička stanja, emocije, raspoloženja, atavističke žudnje i strahovi, utisnuta sjećanja, najraznolikiji podsvjesni podsjetnici na životne trijumfe i traume. Ako ste ikad planuli ili se možda rasplakali “bez razloga”, znate o čemu govorimo. To je naprosto ljudska priroda protiv koje se možemo boriti, možda je čak i donekle ukrotiti, no nikad je nećemo u potpunosti pobijediti.

Prvi i to

Kad ih ne možete pobijediti, kažu, pridružite im se. Zato zatražite našu pomoć jer u svijetu prodaje i pružanja usluga nitko ne poznaje ljudsku prirodu kao Muzika i to! Mi smo pioniri u promociji i implementaciji senzornog marketing u Hrvatskoj i regiji te prva tvrtka u cijelosti specijalizirana za glazbeni i mirisni marketing.

Brojke i to

U proteklih desetak godina opremili smo i oplemenili više od 1000 poslovnih prostora i tvrtki u 10 europskih zemalja, našim proizvodima služe se ugledni hotelijeri, maloprodajni lanci, financijske i zdravstvene institucije, informatičke kompanije, a svakog dana u našim proizvodima uživa više od 30 milijuna kupaca, stranki, klijenata, mušterija, pacijenata, zaposlenika i klijenata naših klijenata.

Osjetila i to

Mi znamo da se oko 85% posto odluka o kupnji donosi podsvjesno i o njima ne odlučuje racionalni dio mozga nego naša osjetila. Znamo da zbog ogromne količine informacija kojima su kupci svakodnevno izloženi, mozak mnoge zadatke delegira osjetilima i upravo je uloga senzornog marketinga da oblikuje dojmove i prosudbe koje potrošači donose na temelju osjetilnih podražaja, da potiče sjećanja i asocijacije koje utječu na odluke o kupnji, da stvori emocionalne veze s brendom ili uslugom te da naposljetku poveća vrijednost i privlačnost ponude. Najvažnije od svega, znamo točno kako optimizirati naša dubinska znanja i vrhunske resurse, ciljano ih prilagoditi baš vašoj tvrtki i istinski unaprijediti vrijednost vašeg poslovanja.

Personalizacija i to

Jer, individualni pristup ključ je našeg – i samim time, vašeg – uspjeha. Računajte na nas da ćemo vaš prostor okupati mirisnim notama koje opuštaju, inspiriraju, prizivaju ugodu i, naposljetku, nagovaraju na kupnju, ali i potiču vjernost vašoj kompaniji. Budite sigurni da će naše personalizirane playliste i 100% vama prilagođeni in-store radio odašiljati precizne prodajne poruke u ozračju potpune, nepomućene idile koja jamči nove susrete i nove prodajne prilike.

Ekskluzivnost i to

Samo najbolje je dovoljno dobro za vaše poslovanje, a Muzika i to donosi vam samo najbolje od najboljeg. Ekskluzivni smo zastupnik i partner tvrtke Mood Media, najvećeg svjetskog dobavljača glazbe, tvrtke Barix koja je pojam za audio rješenja putem IP-a i kao vodeće kompanije za proizvodnju mirisnih aroma, tvrtke ScentAir.

scentair
barix
mood media

Muzika i to

Prostor koji miriše je prostor koji diše, prostor koji svira je prostor koji dira.

Uz Muziku i to, udahnite neodoljiv miris uspjeha i zaplešite u ritmu rekordnih prodajnih rezultata!