Integracija glazbenog playera s redomatom

U poslovnicama nas dočekuju razni zvukovi – od žamora ljudi, glazbe koja svira u pozadini do zvuka redomata ili digitalnih ekrana. Često zbog te kakofonije zvukova kupci ne čuju bitne informacije poput broja na redomatu ili reklamne poruke. Potaknuti tim problemom odlučili smo razviti jednostavno i učinkovito rješenje koje iskustvo u poslovnici čini još boljim.

PRIORITETNI ULAZ

Glazbeni player nadogradili smo opcijom Prioritetnog ulaza. Prioritetni ulaz daje prednost signalu iz redomata, digitalnih ekrana ili nekog drugog izvora zvuka nad glazbom koja se izvodi putem glazbenog playera. Nakon što signal na prioritetnom ulazu prijeđe prag koji smo zadali gasi se glazba i s izvođenjem kreće izvor koji smo spojili. Na taj se način brojevi s redomata ili reklamni spotovi s digitalnih ekrana izvode putem razglasne opreme u poslovnici. Prioritetni ulaz primjenjujemo u poslovnicama koje se koriste redomatima ili digital signage sustavima oglašavanja – teleoperateri, banke, zdrastvo i dr.

A1 KAMPANJA  

Za potrebe A1 kampanje na prioritetni ulaz spojili smo bluetooth modul koji smo uparili s mobilnim uređajem u poslovnici. Ovo interaktivno rješenje omogućilo je klijentima da sami prebace na pjesmu koju žele čuti u poslovnici preko servisa Deezer. Po završetku kampanje bluetooth modul zamijenili smo audio izlazom iz redomata.

Prioritetni ulaz otvara vrata raznim kreatvnim rješenjima na samom mjestu prodaje. Ako vas zanima više ili imate ideju kako iskoristiti ovo rješenje u svojim poslovnicama slobodno nam se javite!

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIN
Share
Tagged in