A1 – novi doživljaj u poslovnicama

A1 Hrvatska je prvi privatni mobilni operater u Hrvatskoj. S promjenom imena i vizualnog identiteta unaprijedili smo i doživljaj u A1 poslovnicama.

Izazov
A1 kroz komunikaciju poručuje da prati trendove i da je uvijek dostupan sa svim uslugama na jednom mjestu. Glazba i miris u poslovnicama moraju biti usklađeni s načinom komunikacije brenda. Bitan dio doživljaja u poslovnici je i funkcionalnost glazbenog playera koji bi trebao biti povezan s redomatom.

Rješenje
Za potrebe A1 posebno smo kreirali playlistu s modernim soul, funk i elektronskim zvukom. Odabrali smo miris naranče koji odlično opisuje A1 kao brand i komunicira prema mlađoj populaciji koja prati trendove. Uz glazbu za vrijeme Božića mijenjamo i miris s notama cimeta, klinčića i voća i na taj način kupcima stvaramo nezaboravno iskustvo. Za A1 poslovnice pripremili smo player s prioritetnim ulazom. Audio signal iz redomata spojili smo na prioritetni ulaz našeg glazbenog playera – u trenutku kada redomat pročita broj glazba se gasi i audio signal iz redomata izvodi se na zvučnicima u cijelom prostoru.

Posjetite novouređene poslovnice i uživajte u  novom A1 doživljaju.

Unaprijedite atmosferu i u vašem prostoru, kontaktirajte nas za najbolju ponudu!

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIN
Share
Tagged in