Gyms4you – moderno iskustvo treninga

Gyms4you najveći je i najuspješniji lanac teretana u Hrvatskoj, nastao po uzoru na europski koncept. Trenutno raspolažu s 11 suvremenih i prostranih teretana u 5 gradova. Uz vrhunsku opremu za vježbanje Gyms4you nudi i mogućnost individualnih treninga s iskusnim i kvalificiranim trenerima.

Za Gyms4you pripremili smo energičan i motivirajući radio kanal s modernom popularnom i dance glazbom.  Osim posebne playliste za njih smo snimili i različite poruke koje se izvode tokom dana.  Kroz Gyms4you radio tako možete saznati sve novosti i specijalne ponude vezane uz vježbanje a zahvaljujući motivacijskim porukama na treningu ćete ostvariti još bolje rezultate.

Gyms4you nudi mogućnost oglašavanja na njihovom internom radiju, ukoliko želite reklamirati svoj proizvod ili uslugu slobodno ih kontaktirajte.

Uz brendirani radio na svakom ulazu u Gmys4you teretane dočekat će vas svježi miris eukaliptusa i metvice. Odabrana aroma neutralizira neugodne mirise i djeluje stimulirajuće na posjetitelje.

“Nama u Gyms4you cilj je svakodnevno pružati članovima vrhunsku uslugu za novac koji ulažu u svoje zdravlje. To zahtjeva konstantno analiziranje tržišta, noviteta i trendova – te paralelno implementiranje operativnih procesa koji će nas uvijek držati visoko na tržištu i blizu ostvarenja naše MISIJE!

Od iznimne je važnosti da je atmosfera u teretanama dobra i da se članovi osjećaju ugodno. Stoga smo im omogućili konstantno dobru glazbu i osjećaj svježine kada su u našim centrima. U bilo kojem našem centru u Hrvatskoj imat će osjećaj kao da su kod kuće jer smo proželi standardizaciju mirisa i ritma – što vjerujemo uz vrhunsku opremu i uslugu je imperativ i osnova našeg biznisa.

Rado vas očekujemo u našim centrima.

Uvijek prvi – uvijek bolji!”

– Goran Kliškić – area manager

Ovakvo iskustvo doživjet ćete samo u Gyms4you teretanama, stoga trk na trening!

Želite unaprijediti doživljaj u svojoj teretani ili poslovnom prostoru? Kontaktirajte nas za savjet ili ponudu!

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIN
Share
Tagged in