MB Dent – sofisticiran i profesionalan ambijent

Visoko-specijalizirani stručnjaci iz MB Denta pružaju vrhunske stomatološke usluge. U čekaoni ordinacije prevladavaju materijali drva i kože u modernom minimalističkom uređenju.

Izazov

Stvoriti sofisticiranu i profesionalnu atmosferu koja će opustiti klijente i komunicirati visoku stručnost i povjerenje. Upariti miris s uređenjem interijera i odabrati ugodne playliste koje će skratiti vrijeme čekanja klijentima a osoblju pružiti nenametljivu glazbenu kulisu.

Rješenje

Prateći dizajn ordinacije odabrali smo miris s dominantnim notama kože, smreke i bijelog antilopa koji dodatno naglašava materijale u prostoru.  Kroz dan izmjenjuju se čak tri glazbena žanra. Lagani pop u jutarnjim terminima i sofisticirani pop prožet vokalnim jazz skladbama u popodnevnim terminima. Odabranim mirisom i glazbenim playlistama klijentima poručujemo da ih čeka stručan i profesionalan tim koji brine o njihovom oralnom zdravlju.

“MB Dent klinika dobila je novi šarm odabirom predivne glazbe i mirisa koji ispunjavaju prostor u potpunosti . Miris smo birali uz stručno vodstvo profesionalne ekipe, koji su nam sugerirali koji mirisi idu u ovakvu vrstu poslovnog prostora. Pošto nam je djelatnost oralno zdravlje , moralo se paziti da pacijentima miris ne bude snažan a nadasve ugodan. Zahvaljujući stručnom timu tvrtke Muzika i to, objedinili smo savršen miris i uklopili divnu glazbu koju su nam upravo oni sastavili. Reakcije pacijenata su odlične, a mi uživamo sa zadovoljstvom raditi u prostoru. Za svaku pohvalu i preporuku.” – dr. med. dent, spec. oralne kirurgije i implantologije Matko Božić

Pružite svojim klijentima jedinstvenu atmosferu koja je u skladu s vašom vizijom i vrijednostima brenda, kontaktirajte nas za više informacija.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIN
Share
Tagged in