Optika Kobačić- kuća dobrog vida, glazbe i mirisa

Optika Kobačić već dugo vremena ima status najbolje ocijenjene optike na društvenim mrežama. Ova obiteljska tvrtka na tržištu je više od četrdeset godina i kontinuirano oduševljava svoje klijente iznimnom profesionalnošću i srdačnim pristupom.

optika kobačić

Imajući na umu moderan, svijetao i promišljen interijer optika, odabrali smo tople note sandalovine, jantara i cimeta koje u kombinaciji sa krovnim notama limuna, bergamota i lavande, boravak u prostoru čine ugodnijim.

U poslovnicama optike Kobačić implementirali smo vlastiti sustav za reprodukciju glazbe. Playlistu smo osmislili kao kombinaciju živahnih, ali u isto vrijeme sofisticiranih melodija karakterističnih za retail okruženje. Tijekom dana izmjenjuje se nekoliko žanrova, od bezvremenskih hitova unazad nekoliko desetljeća do modernog i suvremenog pop-a.

“Uz pomoć profesionalaca iz tvrtke Muzika i to učinili smo naš prodajni prostor ugodnijim, ljepšim i mjestom gdje se kupci rado ponovno vraćaju…Hvala vam na tome!”
Kristina Kobačić, vlasnica

Ugodna glazba, u kombinaciji sa pažljivo odabranim drvenastim mirisom, dodatno je unaprijedila već fantastično iskustvo kupovine u što se možete osobno uvjeriti posjetom optici Kobačić u Dubravi.

Želite li i vi pružiti svojim klijentima jedinstveno iskustvo kupovine? Kontaktirajte nas već danas i zatražite ponudu.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIN
Share
Tagged in