Livris Hotel – dojam harmonije i topline

Pored velikih hotelskih lanaca drago nam je što možemo surađivati i s manjim boutique hotelima koji obogaćuju ponudu gradova. Šarmantni Livris Hotel upravo je jedan takav hotel – urbani, dizajnerski i vrhunski opremljen koji ujedinjuje funkcionalnost, harmoniju i eleganciju. 

U ovom slučaju klijent je točno znao koji miris želi u svom hotelu i vrlo brzo smo realizirali projekt. Opuštajući miris bijelog čaja s notama citrusa širi se od recepcije prema hodnicima sa sobama. U sobama vas čeka lagani i svježi miris eukaliptusa i mentola kojeg sobarice raspršuju koristeći naš osvježivač prostora.

“Nakon puno propalih pokušaja pronalaska mirisa za prostor koji će se zaista osjetiti tokom cijelog dana i upotpuniti dojam harmonije i topline hotela, slučajno sam naišla na proizvode Muzike i to i nakon prvog dana testiranja odmah znala da je to to što sam tražila.
Uređaj pruža točno odgovarajuću količinu mirisa tako da se diskretno osjeti i širi svim prostorijama. Vrlo često dobivamo upite gostiju od kuda dolazi taj miris te da bi vrlo rado htjeli nešto slično koristiti u svojim kućama.
Modifikaciju uređaja koristim i privatno u vlastitom domu, te sam također iznimno zadovoljna jer daje stanu osjećaj svježine i čistoće. 
Oba uređaja imaju odličan omjer cijene i kvalitete te bi ih preporučila svima koji traže osvježenje za svoje privatne i poslovne prostore.” – Tajana Stunić, general manager, Livris Hotel

Ako vas put odvede u Zagreb definitivno posjetite unikatni Livris Hotel i prepustite se doživljaju.

Za sva pitanja ili ponudu slobodno nas kontaktirajte!

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIN
Share
Tagged in