Perfecta Dreams – luksuzna i relaksirajuća atmosfera

Izazov
Vodeći hrvatski brand visokokvalitetnog namještaja Perfecta sinonim je za dobar san. Poslovnice su luksuzno uređene i krase ih dizajnerski artikli vrhunskih materijala. S obzirom da Perfecta klijentima nudi dobar san cilj je bio stvoriti sanjivu i opuštajuću atmosferu u njihovim prostorima.

Rješenje
U poslovnicama gdje je bilo potrebno izgradili smo razglasni sustav te implementirali naš sustav za reprodukciju glazbe. Kombinirajući luksuzne (Lounge & Jazz) i opuštajuće (Spa & Relax) playliste u Perfecta poslovnicama ostvarili smo relaksirajuću atmosferu . Zajedno sa zavodljivim i sofisticiranim mirisom pačulija kreirali smo jedinstven doživljaj svakom kupcu.

“Uvođenjem ugodnih mirisa i lounge glazbe u naše prodajne salone stvorili smo idealnu atmosferu za spavanje odnosno za isprobavanje madraca u relaksirajućem ambijentu. Hvala ekipi iz Muzika i to.“Kristina Bošnjak, direktor maloprodaje

Ne ustručavajte se posjetiti Perfectine salone i isprobati njihove vrhunske krevete, a za više informacija o glazbi i mirisima za vaše prostore slobodno nas kontaktirajte.
Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIN
Share
Tagged in