CITY CENTER ONE – Miris dobrodošlice

City center one poslovnice kod kupaca i partnera iz godine u godinu postižu najbolje ocjene, a građani Zagreba nekoliko puta su ga proglasili najboljom shopping destinacijom!

Za klijenta City Center One implementirali smo miris dobrodošlice na bazi bijeloga čaja i limuna. U isto vrijeme svjež i diskretan, miris na ulazu utječe na prvi dojam kupca o prostoru, potiče pozitivne emocije te neutralizira eventualne neugodne mirise iz obližnjih punktova s hranom.

City Center One

Osjetilo mirisa je jedino od naših pet osjetila koje je direktno povezano sa dijelom mozga koji obrađuje emocije, sjećanja i povezano učenje.

Sto puta je vjerojatnije da ćete zapamtiti i sjećati se nečega što ste pomirisali nego nečega što ste vidjeli, konzumirali, čuli ili dodirnuli!

Ako ste ovih dana posjetili neki od City Center One centara, mogli ste primijetiti kako nisu samo dekoracije i božićna glazba zaslužni za čarobnu blagdansku atmosferu.

Tijekom prosinca, standardni svježi miris bijeloga čaja i limuna mijenjamo s božićnim mirisom na bazi cimeta, finih naranči i borovih iglica. U tom periodu, miris smo dodatno pojačali implementacijom ScentAir uređaja direktno u klima komore.

Ako još uvijek niste kupili poklone svakako požurite u City, a za pomoć oko odabira idealnog mirisa, slobodno nam pošaljite upit.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIN
Share
Tagged in