Park Plaza Arena – miris citrusa i svježine

Većina naših klijenata iz hotelskog sektora odabire mirise karakteristične za naše podneblje. Mediteran nudi razno voće (agrumi, smokve, ribiz, nar) i mirodije (ružmarin, menta, bosiljak, timijan) koji se mogu kombinirati u specifične mirise pružajući gostima jedinstveni doživljaj jadrana.

Imajući na umu lokaciju i prirodu koja okružuje Park Plaza Arena hotel odabrali smo mirise koji se savršeno uparuju s prostorom. Park Plaza Arena Pula ističe se svojim vrhunskim položajem na jadranskoj obali, usred raskošnog mediteranskog zelenila u sklopu turističkog naselja Park Plaza Verudela. Hotel je smješten u neposrednoj blizini prekrasne plaže i prirodne morske uvale, a okružen je i panoramskim biciklističkim stazama i šetnicama.

Recepciju smo ispunili mirisom koji neodoljivo podsjeća na autohtono istarsko piće Pasareta. Voćna kombinacija kojom dominiraju citrusi – žarke i pjenušave note na zelenoj biljnoj bazi. Ovaj miris žitelje Istre nostalgično vraća u djetinjstvo dok gostima iz cijelog svijeta dočarava doživljaj specifičan za naš najveći poluotok.

U SPA i wellness zoni naglasak je na opuštajućim i svježim mirodijama. Note eukaliptusa, mente i kadulje zadržavaju štih mediterana i stvaraju posjetiteljima relaksirajuću oazu unutar hotela. Uz SPA zone iste note možete osjetiti i u toaletima u obliku mirisnih štapića.

Posjetite Park Plazu u Puli i uživajte u ponudi i doživljaju!

Za savjete i preporuke oko mirisa slobodno nam se obratite.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIN
Share
Tagged in