Park Plaza Arena – miris citrusa i svježine

Većina naših klijenata iz hotelskog sektora odabire mirise karakteristične za naše podneblje. Mediteran nudi razno voće (agrumi, smokve, ribiz, nar) i mirodije (ružmarin, menta, bosiljak, timijan) koji se mogu kombinirati u specifične mirise pružajući gostima jedinstveni doživljaj jadrana.

Imajući na umu lokaciju i prirodu koja okružuje Park Plaza Arena hotel odabrali smo mirise koji se savršeno uparuju s prostorom. Park Plaza Arena Pula ističe se svojim vrhunskim položajem na jadranskoj obali, usred raskošnog mediteranskog zelenila u sklopu turističkog naselja Park Plaza Verudela. Hotel je smješten u neposrednoj blizini prekrasne plaže i prirodne morske uvale, a okružen je i panoramskim biciklističkim stazama i šetnicama.

Recepciju smo ispunili mirisom koji neodoljivo podsjeća na autohtono istarsko piće Pasareta. Voćna kombinacija kojom dominiraju citrusi – žarke i pjenušave note na zelenoj biljnoj bazi. Ovaj miris žitelje Istre nostalgično vraća u djetinjstvo dok gostima iz cijelog svijeta dočarava doživljaj specifičan za naš najveći poluotok.

U SPA i wellness zoni naglasak je na opuštajućim i svježim mirodijama. Note eukaliptusa, mente i kadulje zadržavaju štih mediterana i stvaraju posjetiteljima relaksirajuću oazu unutar hotela. Uz SPA zone iste note možete osjetiti i u toaletima u obliku mirisnih štapića.

Posjetite Park Plazu u Puli i uživajte u ponudi i doživljaju!

Za savjete i preporuke oko mirisa slobodno nam se obratite.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIN
Share
Tagged in

Centar za postavke privatnosti

Potrebno

Registrirani članovi trebaju cookie kako bi se mogli prijaviti. Ovo je "strogo potrebno" jer stranica neće raditi bez njega.
Posjetitelji koji ostavljaju komentar na post na blogu također će imati postavljen kolačić na svoje računalo. Ovo nije "strogo neophodno" jer je biti korisnik opcionalno.

Registracijski kolačići Google Tools

Advertising

Google Analiza

Ova internet stranica koristi Google analize, internet uslugu analize kompanije Google Inc. („Google“). Google analiza primjenjuje takozvane kolačiće, tekstualne datoteke koji se snimaju na Vašem računalu i koji omogućuju analizu korištenja internet stranica. Informacije dobivene kolačićima o korištenju ove internet stranice (uključujući i Vašu IP-adresu), prenose se na server kompanije Google u SAD-u i tu se snimaju. Kompanija Google će ove informacije koristiti za procjenu Vašeg korištenja internet stranica kako bi mogla sastaviti izvješća o aktivnostima na internet stranicama za vlasnike istih, kao i za druge usluge vezane za korištenje internet stranica i interneta. Google će ove informacije eventualno proslijediti trećim licima, ukoliko je to zakonom propisano ili u slučaju kada treće lice po nalogu kompanije Google treba obraditi ove podatke. Google ni u kom slučaju neće povezati Vašu IP-adresu sa drugim prikupljenim podacima. Instalaciju kolačića možete spriječiti odgovarajućim podešavanjem Vašeg softvera pretraživača, ali Vam ukazujemo na mogućnost da u tom slučaju nećete moći koristiti sve funkcije ove internet stranice u punom opsegu. Korištenjem ove internet stranice dajete suglasnost za obradu podataka koje je o Vama prikupila kompanija Google, na prethodno navedeni način i u prethodno navedenu svrhu.

__utma,__utmb,__utmc,__utmz,__utmv

Other