LEi – bezvremenska elegancija s mirisom romantike

Iza imena LEi skriva se elegantan i decentan nakit čija je najveća ljepota i raskoš u njegovoj jednostavnosti. Novi brend s hrvatskim potpisom nudi jedinstven i sofisticiran nakit oplemenjen dijamantima, dragim i poludragim kamenjem, biserima i safirima.

Možda je manje poznato kako LEi predstavlja cvjetni vijenac koji se daruje prilikom pružanja dobrodošlice, ali i kada se želi proslaviti ljubav, mir i blagostanje.

Jednako čarobnu dobrodošlicu možete očekivati i ulaskom u magičnu LEi poslovnicu u Gajevoj 4. Delikatni floralni motivi u interijeru, kao i decentni, bezvremenski nakit, oduševit će sve pripadnice ljepšega spola, a cjelokupni doživljaj zaokružen je pažljivo odabranim zaštitnim mirisom koji uspješno komunicira identitet brenda.

Uz konzultacije s klijentom, odabrali smo bogati cvjetni parfem (Paris Chic) s gornjim notama ruže, breskve i grejpa. Srednjim notama prevladavaju jasmin i cvijet irisa, a cedar i bijeli mošus u baznim notama mu daju prepoznatljivu toplinu i senzualnost.

Sofisticirani ugođaj ne bi bio potpun bez pažljivo odabrane glazbe, tako da se u poslovnici izmjenjuju tri različita žanra: lounge, retail te easy listening. Kultna skladba „Vivo per Lei“ od danas ima još romantičniji prizvuk. : )

“Odabir mirisa bio je posljednji detalj kojim smo zaokružili stvaranje cijele Lei priče i oduševljeni smo izborom koji nam je Muzika i to omogućila. Kombinacija cvjetnih i voćnih nota stvorila je posebnu čaroliju u našem prostoru te smo postigli ugođaj kupovine koji u potpunosti predstavlja naš brend. Odabir glazbe s punim smo povjerenjem prepustili Muzika i to timu, koji su za nas kreirali playliste u kojima uživaju i naše djelatnice i naši kupci. Dobar timski rad, razmjena iskustava i profesionalan pristup glavne su značajke koje nam je donijela suradnja sa Muzika i to, te se veselimo budućim zajedničkim projektima.” Anita Paić, Visual Merchandising

Za sve savjete i individualne konzultacije za odabir mirisa i glazbe, slobodno nam pošaljite upit, a mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIN
Share
Tagged in