Spalato SPA – opuštajući miris svježe naranče i frezije

Spalato SPA u sklopu Radisson Blu hotela u Splitu nudi potpunu SPA i wellness uslugu – od manikura i pedikura do stimulativnih masaža i kineskih terapija. 

Spalato SPA je segmentiran u više zona – od recepcije, bazena (vanjski i unutarnji), saune do manjih specijaliziranih soba za masažu i tretmane. Prostorom prevladavaju prirodni materijali, pastelne boje i opuštajuća atmosfera. 

Za Spalato smo odabrali mirise s izraženim svježim notama eukaliptusa, mente i naranče ali i opuštajućeg zelenog čaja i frezije. Nakon brojnih pozitivnih reakcija za Spalato smo pripremili i sprejeve za dom s istim mirisom koji njihovi posjetitelji mogu kupiti na recepciji. Na taj način posjetitelji sa sobom nose dašak atmosfere s ljetovanja i uspomenu na predivno iskustvo.

“Nakon testiranja različitih difuzora i rješenja napokon smo pronašli profesionalnu uslugu aromatiziranja koja odgovara našim potrebama. Našom predivnom SPA zonom sad se šire note svježe naranče, frezije, eukaliptusa i mente. Reakcije naših gostiju bile su toliko dobre da smo čak počeli prodavati i sprejeve za dom s istim mirisom.” Liza Muradian, SPA manager

Obogatite i vi svoj prostor neodoljivim mirisima, kontaktirajte nas!

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIN
Share
Tagged in