Miris luksuza – Grand Park hotel Rovinj

Nedavno je otvoren jedan od najluksuznijih hotela na našoj obali. Radi se o hotelu Grand Park u Rovinju koji je dio Maistra Collection brenda.

Grand Park Hotel je smješten nadomak stare jezgre i nudi jedinstven pogled iz sobe – bilo na more, park-šumu ili grad Rovinj. Inspiriran Mediteranom hotel je estetski savršeno stopljen s okolinom. Dizajn hotela potpisuje domaći arhitektonski studio 3LHD dok je za unutrašnje uređenje zadužen milanski studio Lissoni Architecture.

Da se radi o kategorizaciji od 5 zvjezdica najbolje govori sama ponuda hotela – čak 6 različitih restorana te najveći i najluksuzniji wellnes centar u Istri.

Drago nam je što smo i mi imali priliku pridonijeti luksuznoj atmosferi u hotelu koristeći pažljivo odabrane mirise u različitim zonama. Kako bi uparili doživljaj u hotelu s okruženjem u kojem se nalazi odabrani su mirisi koji podsjećaju na svježi zrak s notama palminog lišća i borove šume.

Vjerujemo da će posjetitelji dugo pamtiti doživljaj iz hotela Grand Park koji je još jednom dokazao da hrvatska obala može itekako ponuditi uslugu na visokoj razini.

Unesite i vi dašak luksuza u vaš hotel ili poslovni prostor, pošaljite nam upit i rado ćemo za vas odraditi besplatni test kako bi se i sami uvjerili u snagu mirisa.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIN
Share
Tagged in