Poliklinika Sinteza – moderan ambijent s mirisom citrusa

Poliklinika Sinteza se, od svog osnutka 2008., na hrvatskom tržištu etablirala kao vodeća privatna poliklinika. Kao što samo ime kaže, u Poliklinici Sinteza njeguje se cjelovit pristup pacijentu. Vrhunski međunarodno priznati stručnjaci nude široki spektar medicinskih usluga. Obuhvaćena su područja estetske kirurgije i medicine, otorinolaringologije, interne medicine, ginekologije i dermatologije.

poliklinika sinteza
Photo: web http://www.poliklinika-sinteza.hr

Kako bi se odmaknuli od uobičajenog “bolničkog” mirisa koji karakterizira većinu zdravstvenih ustanova, tim poliklinike Sinteza se odlučio za svježu citrusnu aromu sa notama bijelog čaja, limuna i bergamota. Moderno uređenim interijerom dominiraju bijela, svijetlo siva i prepoznatljiva “Sinteza” narančasta boja pa je aroma s mirisom agruma u potpunosti pogođena. Nježan miris dobrodošlice nedvojbeno pozitivno utječe na sve pacijente i zaposlenike prilikom ulaska u polikliniku i pomaže im opustiti se. 

“Jako nam je ugodan miris u prostoru, mijenja identitet u potpunosti. Cozy, lijepo, privlačno!” Oriana Buhin, marketing

Prostorije manje kvadrature (ordinacije i uredi) zahtijevaju i umjereniju isporuku mirisa. Kao optimalno rješenje su se pokazali mirisni štapići već natopljeni u ulje i manji AROMA bluetooth difuzor. Na taj način, klijent samostalno može dozirati intenzitet mirisa.

poliklinika sinteza
Photo: web http://www.poliklinika-sinteza.hr

Osim finih aroma, za potpuni doživljaj u prostoru zaslužna je i glazba. Nitko ne voli potpunu tišinu dok strpljivo čeka u čekaonici pa se tako u poliklinici sinteza mogu čuti klasici sa Timeless, Sophisticated i Easy Listening playlisti.

Svaki detalj koji može pridonijeti boljem doživljaju u prostoru iznimno je bitan, tako da s veseljem očekujemo svaki vaš upit za preporuke oko mirisa i odabira glazbe.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIN
Share
Tagged in